"Sin amor" com la mediació pot ajudar.

El director rus, Andrey Zvyagintsev ha dirigit la pel·lícula “Sin Amor”, guanyadora de diversos premis (BFI London Film Festival, Premi del Cine Europeu i Premi Cannes 2017) i nominada als Globus d’or i Oscar 2018.


Ambientada a Rússia, retrata el moment de ruptura d’una parella que coincideix amb la desaparició del seu únic fill. Tota la pel·lícula tractarà de forma paral·lela la gestió d’un trencament i la recerca del fill, on el desamor ha d’unir-se amb una mateixa finalitat.


Els protagonistes assenyalen la seva desconfiança en l’ajut extern, entre d’altres la mediació. Aquest és un exemple de quins aspectes poden dificultarl’utilització de la mediació familiar; per una part quan la relació ja està molt deteriorada i cada cop hi ha menys interessos comuns, i s’ha instal·lat l’odi, i per altre part respecte la percepció que la societat té de la mediació.


Obligar a les parelles a intentar la mediació abans d’iniciar un procés litigiós pot ser una opció per conèixer els avantatges i evitar prejudicis.#divorcisifills #conflictesfamilia #mediaciófamiliar #responsabilitatmediadors #català

Galería

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Posts més recents
Archive
Search By Tags
No tags yet.