"Una raó per viure": conflictes entre les famílies i els professionals sanitaris.

"Una raó per viure" basada en una història real, explica la vivència d'una jove esposa que hauran d'afrontar la malaltia del seu marit quan aquest contreu la pòlio i acaba requerint respiració assistida.


En aquesta pel·lícula en la qual debuta com a director Andy Serkis, retrata el suport de les relacions familiars així com la resiliència familiar, a més dels conflictes entre els familiars i l'entorn sanitari.Les malalties en les que disminueixen greument l'autonomia de les persones o amb pronòstic d'irreversibilitat afavoreixen la presència de crisis familiars de difícil maneig per part dels seus components.


L'aparició de conflictes entre familiars i / o entre familiars i professionals sanitaris -especialment en cures pal·liatives i centres sociosanitaris- són fruit de la dificultat del maneig emocional, de les diferents conseqüències (econòmiques, laborals, relacionals ...) i del mateix esgotament del cuidador.


La mediació en aquestes situacions està orientada no només davant els conflictes intrafamiliars, sinó també els sorgits entre professionals sanitaris i familiars i / o pacients.

#conflictesfamilia #mediaciófamiliar #català

Galería

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Posts més recents
Archive
Search By Tags
No tags yet.