March 15, 2018

February 8, 2018

January 21, 2018

Please reload

Posts més recents

"Una raó per viure": conflictes entre les famílies i els professionals sanitaris.

"Una raó per viure" basada en una història real, explica la vivència d'una jove esposa que hauran d'afrontar la malaltia del seu marit quan aquest contreu la pòlio i acaba requerint respiració assistida.

 

En aquesta pel·lícula en la qual debuta com a director Andy Serkis, retrata el suport de les relacions familiars així com la resiliència familiar, a més dels conflictes entre els familiars i l'entorn sanitari.

 

Les malalties en les que disminueixen greument l'autonomia de les persones o amb pronòstic d'irreversibilitat afavoreixen la presència de crisis familiars de difícil maneig per part dels seus  components.

 

L'aparició de conflictes entre familiars i / o entre familiars i professionals sanitaris -especialment en cures pal·liatives i centres sociosanitaris- són fruit de la dificultat del maneig emocional, de les diferents conseqüències (econòmiques, laborals, relacionals ...) i del mateix esgotament del cuidador.

 

La mediació en aquestes situacions està orientada no només davant els conflictes intrafamiliars, sinó també els sorgits entre professionals sanitaris i familiars i / o pacients.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

1/5
Galería