Mediació a Argentina

Natàlia Ferré visita experts mediadors Argentins per aprofundir la pràctica de la mediació en diferents àmbits:


Mediació familiar a la Fundación Retoño de Buenos Aires, a càrrec del Dr. Eduardo José Cárdenas.

Integrant de l’equip pluridisciplinar del servei d’orientació a famílies en situació de crisis (Cambra Gésel).

Mediació intra-Judicial en el Jutjat de família nº9 de Buenos Aires. On el Dr. Cárdenas va implementar el sistema de Cambra Gésel i treballa un equip pluridisciplinar emprant tècniques de mediació en la resolució de qüestions familiars .


Mediació comunitària Observadora i co-mediadora en els centres de Mediació Comunitària dependents del Ministeri de Justícia de la Nació Argentina, dins el Pla social d’assistència jurídica, i ubicats a Buenos Aires (Caballito, La Boca).


Així com en centres de mediació comunitària dependents del Govern de la Ciutat Autònoma de Buenos Aires. Assistint a mediacions multiparts amb Alícia Carusso (coordinadora General del Programa de mediació comunitària i mètodes alternatius de resolució de conflictes . Secretaria de Justícia del Govern de Buenos Aires.) http://www.jus.gob.ar/mediacion


Mediació escolar formació de joves mediadors a l’escola de Lugano, dins el programa de mediació escolar del Govern de la ciutat de Buenos Aires. Acompanyant a Guillermo Mario González ( capacitador del programa).


Mediacions privades civils, mercantils, matrimonial, laboral..) en el despatx professional del Dr. Carlos Jesús Maffia i la Dra. Soraya Masseti. Buenos Aires.

#NatàliaFerré #exper #mediació #català

Galería

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Posts més recents
Archive
Search By Tags
No tags yet.