Està a les meves mans fer un bon divorci?

Quan un es divorcia ho vol fer ben fet, trobant una solució justa i intentant patir el mínim possible.


L’assessorament amb un bon professional és la clau que determina com es desenvoluparà tot el procés posterior. Per això cal trobar un bon professional i estar ben informat sobre el què i el com. Les persones es posen en mans dels professionals per això cal fer el possible per evitar processos destructius trobant i trobar un equilibri que garanteixi una solución digne per tothom.


Sentiments


És un procés dolorós, on la frustració, la ràbia i la por estan molt presents. Aquests sentiments són normals i naturals. Per aquest motiu els professionals hem de donar un espai de confiança on la part emocional no estigui oblidada ser mediadors i advocats ens permet atendre d’una forma més humana.


Tot i que tothom ho vol fer be, perquè a la pràctica moltes persones acaben en procesos judicials eterns on es perd tot tipus de confiança i respecte?

La regla d’or és tenir un bon assessorament basat en mantenir el respecte, per poder prendre bones decisions des d’un primer moment està a les vostres mans. Reconduir situacions molt desgastades és més complexe que fer-ho ben fet des del principi.


Cal prendre decisions, no podem rentar-nos-en les mans.


Un divorci implica prendre decisions sobre mig-llarg plaç, en un moment molt dur on amb prou feines tens resolt el cur plaç. Un bon professional a d’atendre el curt plaç però tenir la perspectiva de futur que a les persones implicades els hi costa en aquell moment.


Seguretat

Si el matrinomi no ha estat per tota la vida què ens fa pensar que allò que es pacta en el divorci sí.


La qüestió està en trobar la fórmula que permeti un equilibri entre seguretat i flexibilitat. Per tant és bàsic fer compatible la nostra nova realitat amb la seguretat jurídica. No podem oblidar que els adults evolucionen i els fills també.

#coordinacióparental #mediaciófamiliar #divorcisifills #conflictesfamilia #català

Galería

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5
Posts més recents
Archive
Search By Tags
No tags yet.