March 15, 2018

February 8, 2018

January 21, 2018

Please reload

Posts més recents

"Sin amor" com la mediació pot ajudar.

El director rus, Andrey Zvyagintsev  ha dirigit la pel·lícula “Sin Amor”, guanyadora de  diversos premis (BFI London Film Festival, Premi del Cine Europeu  i Premi Cannes 2017) i nominada als Globus d’or i  Oscar 2018.

 

Ambientada a Rússia,  retrata el moment de ruptura d’una parella que coincideix amb la desaparició del seu únic fill. Tota la pel·lícula tractarà de forma paral·lela la gestió d’un trencament i la recerca del fill, on  el desamor ha d’unir-se amb una mateixa finalitat.

 

Els protagonistes assenyalen la seva desconfiança en l’ajut extern,  entre d’altres la mediació. Aquest és un exemple de quins aspectes poden dificultarl’utilització de  la mediació familiar; per una part quan la relació ja està molt deteriorada i cada cop hi ha menys interessos comuns, i s’ha instal·lat l’odi, i  per altre part respecte la percepció que la societat té de la mediació.

 

Obligar a les parelles a intentar la mediació abans d’iniciar un procés litigiós pot ser una opció per conèixer els avantatges i evitar prejudicis.  

 

                                 

   

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

1/5
Galería