March 15, 2018

February 8, 2018

January 21, 2018

Please reload

Posts més recents

Mediació a Argentina

January 25, 2002

Natàlia Ferré visita  experts mediadors  Argentins per aprofundir la pràctica de la mediació en diferents àmbits:

 

Mediació familiar a la Fundación Retoño de Buenos Aires, a càrrec del Dr.  Eduardo José Cárdenas.

Integrant de l’equip pluridisciplinar del servei d’orientació a famílies en situació de crisis (Cambra Gésel). 

Mediació  intra-Judicial en el Jutjat de família nº9 de Buenos Aires. On el Dr. Cárdenas va implementar el sistema de Cambra Gésel i treballa un equip pluridisciplinar emprant tècniques de mediació en la resolució de qüestions familiars .

 

Mediació comunitària Observadora i co-mediadora en els centres de Mediació Comunitària dependents del Ministeri de Justícia de la Nació Argentina, dins el Pla social d’assistència jurídica, i ubicats a Buenos Aires (Caballito, La Boca). 

 

Així com en centres de mediació comunitària dependents del Govern de la Ciutat Autònoma de Buenos Aires. Assistint a mediacions multiparts  amb Alícia Carusso (coordinadora General del Programa de mediació comunitària i mètodes alternatius de resolució de conflictes . Secretaria de Justícia del Govern de Buenos Aires.) http://www.jus.gob.ar/mediacion

 

Mediació escolar formació de joves mediadors a l’escola de Lugano, dins el programa de mediació escolar del Govern de la ciutat de Buenos Aires. Acompanyant a Guillermo Mario González ( capacitador del programa).

 

Mediacions privades civils, mercantils, matrimonial, laboral..) en el despatx professional del Dr. Carlos Jesús Maffia  i la Dra. Soraya Masseti. Buenos Aires. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

1/5
Galería