March 15, 2018

February 8, 2018

January 21, 2018

Please reload

Posts més recents

Verano de una familia en Tokio

Aquesta pel·lícula és la darrera de la trilogia del  director japonés Yôji Yamada , continuació de les dues anteriors ;“Una família en Tokio” (2015) i “Meravellosa família de Tokio” (2016). Mantenint-se en  un registre de comèdia molt contingut i sense masses estridències  –propi de lestil d’aquest director-, retrata   situacions que es produeix quan en una casa conviuen tres generacions.  En aquest cas podem veure les dificultats que sorgeixen quan els fills han de posar-se d’acord per evitar que el pare - ja gran- condueixi, o quan una persona gran fa  valer la seva autonomia, en contra de les limitacions que li volen imposar els fills. La presa de consciència  que la mort cada cop és més propera esdevé molts cops un precipitant, i per tant poden sorgir conflictes coincidint en aquesta etapa vital.

En situacions com les descrites anteriorment,  la mediació permet gestionar conflictes diversos on hi ha persones grans (gestió d’empresa, cura de la persona, canvis de domicili, repartiment,  etc.) .

 

Quan des  de mediació treballem amb persones grans assegurem el respecte a la seva  autonomia, l’adaptació  del procés a les seves característiques individuals, i la preservació dels seus drets, tot afavorint la creació d’un espai confortable, tranquil i segur. 

 

 

Tags: familia

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive

1/5
Galería